Derby ter Titanen: part 2

Onder een verschroeiende zon was het woensdag weer tijd voor de terugwedstrijd tussen de leerlingen en de leraren. In het begin van het schooljaar hadden de leerlingen nog aan het langste eind getrokken. De leraren, onder aanvoering van captain Ward Van Dyck, waren dus gebrand op een knalprestatie.

En ze gingen meteen goed van start. De lerarenploeg kwam vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. De leerlingen, bijgestaan door een aantal ex-leerlingen, hadden meteen een antwoord klaar en al snel stonden de bordjes weer in evenwicht. De leerlingen hadden duidelijk minder last van de loodzware hitte en schakelden een versnelling hoger. De doelpunten  volgden in een sneltempo. Het ene doelpunt al wat fraaier dan het andere.

Met nog een kwartier te spelen stonden de leerlingen 2-6 voor en leken we op weg naar een afstraffing voor de leraren. Een comfortabele voorsprong denk je dan, en dat dachten de leerlingen ook. Ze konden de overwinning al ruiken. Maar de laatste drankpauze had de leraren duidelijk deugd gedaan. Het leek wel alsof ze liters Red Bull hadden gedronken, want de leraren kregen vleugels. Ze scoorden 5 opeenvolgende doelpunten en gingen op en over de leerlingen naar een 7-6 voorsprong. Een geweldige comeback, een knappe overwinning van de leraren en nog maar eens het bewijs dat ze nog lang niet versleten zijn om de jonkies te bekampen.

Het was een heel faire wedstrijd onder de uitstekende leiding van scheidsrechter Sammy. Dank aan alle spelers voor het doelpuntenfestival en het geleverde spektakel, dank aan de supporters. En dank aan Lut Vandijck voor de prima organisatie.

 

Ploeg leerlingen

Van L naar R:
Boven: Jochen Reichert (5 STWA), Bruno Franckx (6 WWI), Dries Balthazar (6 WWI), Yana Reichert (6 HUM), Laura De Raedemaeker (6 WWI), Mohamed El Oualkadi (4 ECO), Alexander Urdinov (6 STWC)

Onder: Kelly Vermaelen (6 WWI), Celina (4 LAT) en Emily Vercruysse (4 HUM), Nathan Infeliz (6 GWW)


Ploeg leraren

Van L naar R:
Boven: Dhr. K. Baetens, Dhr. G. Hermans, Dhr. M. Van Dessel, Dhr. P. Trogh, Dhr. J. Windey, Dhr. N. Van den Bergh, Mevr. N. Boonen

Onder: Mevr. T. Kums, Dhr. Y. Janssen, Dhr. W. Van Dyck (Kapitein!! ), Dhr. K. De Ley, Mevr. E. Dhaenens, Mevr. K. Desomer

 

Meer foto's kan je hier bekijken.