Golden hUManviering editie 1

In UM hebben we heel wat Golden hUMans, vorige week hebben we de golden hUMans van dit trimester in bloemetjes gezet. Ze werden getrakteerd op een receptie en namen deel aan een leuke fotoshoot.

Sinds dit schooljaar kan je iemand van UM nomineren die in jouw ogen iets heel positiefs heeft gedaan voor een ander, zich op een positieve manier heeft ingezet voor andere mensen op onze school ... Het gaat niet alleen om bijzondere prestaties, maar ook over de kleine gebaren die een positief effect hebben op onderlinge relaties.

Als je iemand wil nomineren, knip je een briefje uit de schoolagenda en deponeer je dat in één van de gouden brievenbussen op school. Je vindt deze briefjes achteraan in je schoolagenda. 

Er kwamen al heel wat briefjes terecht in onze gouden brievenbussen. De werkgroep 'Leren Leven' selecteerde de volgende leerlingen uit de nominaties: 

  • Alle leerlingen van 1 INI A omdat ze als klas Roumaissa (OKAN-leerling) zo hartelijk hebben ontvangen en geholpen. Roumaissa is dankzij 1 INI A volledig opengebloeid! 

  • Sibelle Can, Sara Nahnoun, Sabina Salut en Anastasia Vervoort van 2 TC C omdat ze spontaan langer in de klas bleven om het lokaal piekfijn op te ruimen. 

  • Amal Abo Amar van 3 VV omdat ze altijd klaar staat om anderen te helpen en probeert te bemiddelen bij ruzies.

  • Nick Denteneer uit 5 STW C omdat hij anderen van de klas helpt die het moeilijk hebben met de leerstof. 

  • Anthony Duarte Tome uit 6 STW B omdat hij bij de restaurantdagen de taak van de bediening met veel engagement, beleefdheid en vriendelijkheid heeft opgenomen.


Heel veel dank aan al deze Golden hUMans!!!! We zijn terecht trots op jullie! 


Golden hUMans Golden hUMans Golden hUMans Golden hUMans Golden hUMans Golden hUMans Golden hUMans Golden hUMans

 

Meer foto's kan je hier bekijken.

 

Heb je zelf iemand opgemerkt in UM die iets heel positiefs heeft gedaan voor iemand anders? Nomineer deze persoon dan snel! Knip een briefje uit je schoolagenda en deponeer het in de gouden brievenbussen op school.

 

Golden hUMans brievenbus