Inleefreis Bolivië: volg hier mee

Groepsfoto

 

Donderdag 1 februari, rond 19 uur vertrekken 15 gemotiveerde leerlingen en 6 geëngageerde leerkrachten op inleefreis naar Bolivië. Lees hier meer info over hun vluchten, aankomst en vertrek. Als je meer informatie wil lezen over hun avonturen, kan je altijd terecht op www.elmolino.be. De leerlingen en leraren zullen proberen daar dagelijks een blogverhaal te posten.

 

 

Donderdag 1 februari 2018, 16.37 uur

We zijn goed vertrokken!! Nog snel een laatste groepsfoto.

Vertrek naar Bolivië

 

Donderdag 1 februari 2018, 21.17 uur

We zijn goed geland in Madrid, na een gezellige vlucht, perfect op schema!      

 

Vrijdag 2 februari 2018, 12.21 uur

Na een vlotte vlucht van 11,5 uur zijn we net veilig geland in Santa Cruz!

De meesten hebben de maaltijd om 2 u. 's nachts vlot verteerd en nadien goed geslapen. Alle bagage is toegekomen. Nu nog 5 uurtjes wachten en spelletjes spelen voor we onze binnenvlucht naar Sucre kunnen nemen.

  

Vrijdag 2 februari 2018, 17.36 uur

Weer een prima vlucht, van een half uurtje deze keer; van het zwoele, tropische Santa Cruz naar het frissere, bergachtige Sucre. Nu naar ons hostal, opfrissen en een ijsje gaan eten!

Donderdag 15 februari 2018, 23.30 uur

Na een emotioneel afscheid van Mia en haar ploeg, een 3,5 uur durende busrit naar Sucre, een broodje en een héérlijk ijsje in het stadscentrum en de eerste vlucht later, zijn we veilig in het tropische Santa Cruz aangekomen!

PS Wij willen frietjes. En Souki couscous. En Luz pizza. En Ellen chocolademousse.

En veel groetjes van ons allemaal!

Zaterdag 17 februari 2018,  06.25 uur

"Onze lange vlucht is gevlogen!", dixit Jolien. Zacht geland in Madrid, de meesten zonder al te veel te slapen: veel kindergehuil en bovendien was onze dagklok niet ingesteld op een kunstmatige nacht. 

Tegen 7.40 uur stijgen we met een dubbel gevoel op voor onze laatste etappe..."