Leerlingenraad van Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek!

Al enkele schooljaren hebben we een heel fijn contact met de Brentwood Ursuline Convent High School. Het is ondertussen een traditie geworden om hen te mogen ontvangen op onze school.

We mochten ze voor de eerste keer ontvangen op onze feestelijke viering van 100 jaar Ursulinen Mechelen in 2014. Een schooljaar nadien namen ze deel aan onze Angelacup, een volleybalwedstrijd.

Vorig schooljaar reisde onze overkoepelende leerlingenraad naar Brentwood, een hele ervaring!

En vorige week ontvingen wij de ‘school council’ van de Brentwood Ursuline Convent High School. Acht leerlingen en twee begeleiders kwamen voor een dagje afgereisd van de UK naar Mechelen om kennis te maken met onze overkoepelende leerlingenraad. Onze leerlingen hebben de groep warm onthaald in het station van Mechelen. Het was een blij weerzien met Mrs Angela Corless, Deputy Headteacher.

De leerlingen van Brentwood woonden een vergadering bij van onze overkoepelende leerlingenraad en kregen een rondleiding in onze school. We gidsten ze door de stad Mechelen en maakten een boottocht op de Dijle. Onze leerlingenraad was erg enthousiast en had een fijne namiddag met de pupils van Brentwood.

We kijken al uit naar een volgende ontmoeting!

 

Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek Brentwood Ursuline Convent High School op bezoek

 


Meer foto's kan je hier bekijken:

Deel 1
Deel 2