Mini-ondernemingen en studentenbedrijven aan het werk

Onze mini-ondernemingen en studentenbedrijven waren al druk in de weer de afgelopen weken. Ze stonden met een verkoopstandje op de markt in Mechelen. Misschien heb je ze ook wel gespot tijdens onze restaurantdagen in het centrUM. En op het UM-Kafee voor oud-leerlingen waren ze ook aanwezig. 

We stellen ze graag nog even aan jullie voor: 


Amokmakers - 6 HA 

Logo Amokmakers       

'Amokmakers' maakt en verkoopt gepersonaliseerde mokken. De klanten hebben de mogelijkheid om zelf een tekstje of foto te kiezen, daarnaast hebben ze zelf ook een aantal ontwerpen. De leerlingen passen de ontwerpen ook bij aan verschillende thema's, zoals bijvoorbeeld Valentijn, Halloween, Pasen, Kerstmis ...

https://www.facebook.com/amokmakers/

Amokmakers

 

 

Rope It - 6 HA

Logo Rope It        De mini-onderneming 'Rope It' maakt van afgedankte producten zoals afval, autobanden, (conserven)blikken ... iets mooi. Ze doen dit aan de hand van touw.

Rope-It

https://www.facebook.com/Rope-it-140662799999608/


 

DISPARU - 6 ECO 

Logo Disparu       

Zes jongens uit 6 ECO kiezen t-shirts uit en laten er een zelf ontworpen design opzetten. Ze willen jongeren van vandaag van een leuke ‘urban wear’ laten smaken!

https://www.facebook.com/DSDisparu/
http://disparuclothing.be/

Disparu

 

Galactic Jewels - 6 ECO

Logo Galactic Jewels       

'Galactic Jewels' plaatst je in het middelpunt van het universum met een juweel via een unieke boodschap. Ze maken juwelen met een knipoog naar de ruimte. Bovendien krijg je ook de mogelijkheid om zelf een boodschap te kiezen!

https://www.facebook.com/GalacticJewels/

Galactic Jewels


 

Cards & Frames - 7 KA 

Logo Cards & Frames    

'Cards & Frames' heeft voor elke gelegenheid een passende kaart. Het ontwerp ligt in hun eigen handen. Naast kaarten verkopen ze ook quotes in een leuke kader. Geschikt om kado te doen of om je eigen interieur mee op te vrolijken.

https://www.facebook.com/Cards-Frames-1509585969131418/

Cards & Frames


 

Youth4Pink - 7 KA

Logo Youth4Pink           

'Youth4Pink' verkoopt t-shirts om te lopen of te joggen ten voordele van Think Pink. Per verkocht exemplaar doneren ze 1 euro aan Think Pink. De t-shirts zijn van een zeer goede kwaliteit bestaande uit een ademende stof met een zelf ontworpen opdruk.

https://www.facebook.com/Youth4Pink/

Youth4Pink 

Bi-More

Logo Bi-More       

'Bi-More' is een studentenbedrijf met leerlingen van het 6de jaar Boekhouden-Informatica. Ze zijn een ondernemend bedrijf gespecialiseerd in webdesign.

https://www.facebook.com/BI-More-5323470834371475/

http://www.bi-more.net

Bi-More


 

Jezak - Mode

'Jezak' vindt het fijn om een ecologisch product te maken en dit ook te verkopen. Wij ontwikkelen iets trendy en hip. Eco is de nieuwe trend.

We maken toffe zakken voor een hip publiek en willen hiermee ook de boodschap geven dat eerlijke handel niet altijd duur moet zijn.

 

 

Accessoirez - Mode

"Our fashion idea for yours!"

We dragen in onze mini-onderneming mee aan een beter milieu door accessoires te creëren met recyclagemateriaal. We maken onder andere slaapmaskers, strikjes, kraagjes, sleutelhangers …